erfa-logo

Rólunk

„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség.
A nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.”

(Henry Ford)

A CIKS Kft. 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az akkor már öt esztendeje együtt dolgozó szakemberekkel folytatódjon a közös munka. A Ciks Kft. 100%-ban magánkézben lévő magyar tulajdonú vállalkozás, mely kezdetektől fogva kiemelt céljának tekinti, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson forgácsolás-technikai Partnereinek a magyar kenőanyag piacon.Ennek érdekében csak magas műszaki tartalmú termékek forgalmazására vállalkozunk, melynek során egy kézből nyújtunk teljeskörű szolgáltatást Partnereink számára a termékbeszállítástól egészen a hulladékgazdálkodásig.Saját tulajdonú gépjárműparkkal és saját jogú engedélyekkel (veszélyes és nem veszélyes hulladék kezelési engedélyek) szolgáljuk ki Partnereink igényeit.

Munkatársaink több, mint 15 éves gyakorlattal rendelkeznek szakterületükön – a hűtő- kenőfolyadékok karbantartásától (fluid management) egészen a hulladékkezelés adminisztrációjáig.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar ipar meghatározó szereplőivé váltunk, mely Társaságunk elmúlt másfél évtizedben végzett munkájának elismerése is.

Nem elégszünk meg az eddigi sikerekkel, elszántan törekszünk arra, hogy Partnereink számára nyújtott szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük és bővítsük az általunk forgalmazott termékek kínálatát. Ezen okból döntött a Ciks Kft. vezetése úgy, hogy stratégiai megállapodást köt a BP EUROPE S.E. a Castrol Hungária Kft tulajdonosával és 2016.január 1-től a Castrol termékek hivatalos magyarországi forgalmazójaként folytatja tevékenységét.

Meggyőződésünk, hogy a fenti megállapodásnak köszönhetően még többet tehetünk azért, hogy Partnereink megvalósítsák üzleti célkitűzéseiket.